Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارومیه- ایرنا- مدیر آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: مراکز دانشگاهی و از جمله دانشگاه صنعتی ارومیه نسبت به تسریع در جذب اعتبارات عمرانی و تکمیل طرح های توسعه برنامه ریزی کنند.

غلامرضا گرایی نژاد روز شنبه در آیین بازدید از طرح توسعه دانشگاه صنعتی ارومیه افزود: این دانشگاه با توجه به محدودیت زمانی باید جهت استفاده از اسناد خزانه اسلامی در اسرع وقت اقدام کند تا دانشکده های آی تی و صنایع آن در اسرع وقت به بهره برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس دانشگاه صنعتی ارومیه نیزدر این بازدید به تاریخچه تشکیل این واحد اشاره کرد و گفت: این دانشگاه با کسب مجوز فعالیت های آموزشی- پژوهشی در سه رشته مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی مکانیک و مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی در اسفند ماه 1385 شروع به کار کرد.
جعفر عبدالهی شریف افزود: دانشگاه صنعتی ارومیه طی آن سال ها در زمینی به مساحت 2 هکتار و در ساختمان موجود در محوطه با متراژی در حدود یکهزار و 500 مترمربع که پیش از آن توسط سازمان آب منطقه ای استان و با نام ساختمان مطالعات و تحقیقات «برف و یخ» احداث شده بود، فعالیت خود را آغاز کرد.
وی ادامه داد: افزایش دانشجو و نیاز مبرم به فضاهای آموزشی و اداری، مسوولان دانشگاه را بر آن داشت تا عملیات احداث اولین دانشکده را در شهریور سال 1386 آغاز کنند و فاز اول دانشکده مهندسی شیمی در زمینی به مساحت 900 مترمربع و با زیربنای 2 هزار و 500 مترمربع در مهر ماه 1387 به بهره برداری رسید.
وی افزود: نیاز به سالن مطالعه و سایت رایانه مجهز نیز موجب شد تا همزمان با احداث فاز اول دانشکده مهندسی شیمی، کلنگ طرح توسعه ساختمان اداری توسط استاندار وقت در اردیبهشت سال 1387 به زمین زده شود که با طرحی بسیار زیبا توسط پیمانکاران مجرب و با متراژ 850 مترمربع احداث شد.
وی بیان کرد: استقبال مناسب دانشجویان نیز باعث شد تا احداث فاز دوم دانشکده مهندسی شیمی در فروردین ماه سال 1388 آغاز شود؛ این طرح ضمن اتصال به ساختمان مرکزی و فاز اول دانشکده مهندسی شیمی، باعث بوجود آمدن ساختمانی واحد با ویژگی های منحصر بفرد شد.
وی اظهار داشت: برج دانشگاه صنعتی ارومیه که شامل دانشکده های مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات و مهندسی صنایع و مدیریت می باشد نیز با زیربنای 25 هزار مترمربع و در 15 طبقه در ضلع جنوبی دانشگاه در حال احداث می باشد که یکی از پروژه های منحصر بفرد شهر ارومیه خواهد بود.
عبدالهی شریف افزود: دانشکده اهی مهندسی کامپیوتر و صنایع این دانشگاه در زمان حاضر دارای 61 درصد پیشرفت فیزیکی است و عملیات اجرایی سلف سرویس دانشگاه نیز که از سال 1386 شروع شده بود در حال حاضر به اتمام رسیده است.
دانشگاه صنعتی ارومیه در زمان حاضر با 34 هزار و 237 متر مربع زیربنا دارای 30 رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتراست و 2 هزار و 160 نفر دانشجو در این دانشگاه تحصیل می کنند.
7129/3072

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي دانشگاه اعتبارات عمراني برنامه بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۹۴۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است

معاون عمران شهری شهردار اصفهان از تکمیل پروژه عمرانی احداث پل صاحب روضات خبر داد و گفت: این پل موجب دسترسی خیابان صاحب‌روضات به خیابان بهستان و کاهش ترافیک پل‌های جهاد و صمدیه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اصغر کشاورزراد اظهار کرد: مدت زمان قرارداد برای اجرای پروژه احداث تقاطع غیرهمسطح صاحب روضات ۸ ماه تعیین شده بود که با کار جهادی و همت دست‌اندرکاران، این پروژه عمرانی در مدت پنج ماه احداث و آماده بهره‌برداری شده است.

وی با اشاره به بعضی از اطلاعات فنی این پروژه افزود: این پل ۳۲ متر در ۳۰ متر شامل دو خط رفت و برگشت است، همچنین ۱۱۴ عدد تیر پیش ساخته، ۲ عدد کوله هر کدام به‌طول ۳۰ متر، ۷ عدد ستون در محور وسط به ارتفاع هر یک ۶ متر، ۱۶۰۰ مترمکعب بتن ریزی و ۴۰۰ تن آرماتوربندی در آن استفاده شده است.

معاون عمران شهری شهردار اصفهان با اشاره به مزایای احداث پل صاحب روضات گفت: این پل موجب دسترسی خیابان صاحب‌روضات به خیابان بهستان و کاهش ترافیک پل‌های جهاد و صمدیه می‌شود و با اعتباری ۶۰ میلیارد تومانی به مرحله بهره‌برداری رسیده است.

کد خبر 750678

دیگر خبرها

  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • آزادسازی۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است