Web Analytics Made Easy - Statcounter

با ابلاغیه وزارت علوم برای فشرده کردن کلاس‌های آموزشی، احتمال بروز یک سری مشکلات دانشجویی دور از انتظار نبود که اکثر مشکلات صنفی و آموزشی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه حاکی از این ابلاغیه وزارت است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از ارومیه، با ابلاغ فشرده کردن کلاس های آموزشی از طریق وزرات علوم به دانشگاه های کشور، احتمال بروز یک سری مشکلات دانشجویی در تمامی حوزه ها دور از انتظار نبود که اکثر مشکلات صنفی و آموزشی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه حاکی از این ابلاغیه وزارت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  حدود سه ماه است که از شروع ترم تحصیلی جدید می‌گذرد. در همین چند هفته اخیر دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه با مشکلات ریز و درشتی دست و پنجه نرم کرده اند.
برخی مشکلات پیش از ترم جدید شروع شده است و هر لحظه بر حجم آن افزوده می‌شود. مشکلاتی که بعضا با پیگیری‌های ساده قابل حل است؛ اما این اتفاق نمی‌افتد و هرلحظه دانشجویان گرفتار حواشی می‌شوند. بنا داریم به صورت اجمالی مشکلاتی که دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه تا کنون و در همین مدت کوتاه با آن مواجه بوده اند را بررسی کنیم.   اعتراض دانشجویان به ازدحام در سرویس های دانشجویی
یکی از این مشکلات، کمبود شدید وسیله رفت و آمد دانشجویان به دانشگاه است. دانشگاه صنعتی ارومیه که سال به سال تعداد دانشجو و رشته بیشتری را به خود می‌بیند، اینک با کمبود امکانات مواجه شده و این موضوع باعث اعتراض شدید دانشجویان شده است.   به خاطر کمبود اتوبوس، دانشجویان مجبورند بیش از ظرفیت سوار اتوبوس شوند که این موجب نگرانی آنها شده است، سوار شدن تعداد 90 دانشجو در یک اتوبوس به طوری که دیگر جای سوزن انداختن نیست و در مسیر ۴ کیلومتری بیرون شهر، خطراتی دارد که ممکن است هر لحظه یک فاجعه را رقم بزند و باعث آسیب تعداد زیادی از دانشجویان شود.     محمدرضا سالمی، دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی ارومیه با اشاره به مشکلات صنفی دانشجویان این دانشگاه در گفتگو با خبرنگار ما می گوید: دلیل اصلی مشکلات حمل و نقل دانشجویان فشرده کردن کلاس‌ها بود که از طرف وزارت علوم اعلام شده است.   سالمی می افزاید: با شروع ترم فشرده کردن کلاس ها واقعا برای دانشجویان سخت بود؛ اما بعد از چند ماه با افزایش تعداد سرویس از ۶ به ۱۴ این مشکل رفته رفته حل شد و در حال حاضر بصورت عادی حمل و نقل صورت می گیرد.   مسمومیت غذایی دانشجویان به خاطر کیفیت بد غذا
کیفیت غذای سلف‌های دانشجویی در دانشگاه صنعتی ارومیه از وضعیتی نامناسبی برخوردار است که موجب اعتراضات دانشجویان می شود؛ بطوری که گزارشات بدست رسیده از دانشجویان دانشگاه صنعتی حاکی از این است که بعد از سرو غذا دانشجویان دچار مسمویت غذایی شده اند.     با پیگیری‌های بیشتر متوجه شدیم، نبود آشپزخانه صنعتی و استفاده نکردن مواد تازه و مرغوب در غذای سلف موجب بی کیفیتی غذا شده است.
سالمی با اشاره به بد بودن کیفیت غذا دانشگاه صنعتی ارومیه می گوید: اکنون بعد از کلی پیگیری از طریق استانداری و دانشگاه چندین ماه است که در یک محیطی از دانشگاه در حال تجهیز آشپزخانه به صورت آشپزخانه صنعتی هستیم.  
وی در ادامه می‌افزاید: افتتاح این طرح در اول آذرماه خواهد بود و امیدواریم این مشکلات کیفیت غذا حل شود.
یکی دیگر از مشکلات که دانشجویان نسبت به آن اعتراض دارند، شلوغی سلف غذا خوری و صف های طولانی تحویل غذا است که  باعث مختل شدن سیستم ایاب و ذهاب دانشجویان و حضور به موقع آنها در سر کلاس‌های می شود.  
دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی ارومیه با اشاره به صف طولانی تحویل غذا می گوید: تجمع بیش از حد دانشجویان در رستوران های غذاخوری دانشگاه در یک بازه زمانی مشخص باعث ازدحام دانشجویان می شود.   وی می گوید: عامل دیگر این ازدحام در رستوران‌های دانشگاه عدم مدیریت پیمانکار قبلی بود؛ او نمی توانست راس ساعت سرویس به دانشجویان ارائه دهد و هم اکنون با آمدن رئیس جدید دانشگاه صنعتی پیمانکار قبلی برکنار شد و با قرارداد با پیمانکار جدید این مشکل برطرف شد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ابلاغیه وزارت علوم دانشگاه صنعتی ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۳۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد و رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم از مسئولان و معاونت های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.

نشریات روایتگر جنبش‌ دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در این مراسم به نکاتی در مورد نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: نشریات دانشجویی انعکاس دهنده دستاوردهای دانشگاه ها و پیشرفت های آموزش عالی کشور هستند که برای عامه مردم جذاب است.

رشید جعفرپور افزود: نشریات دانشجویی می توانند و باید تقویت کننده فضای گفت و گو و تبادل نظر در دانشگاه باشند، زیرا ما باید در دانشگاه منطق گفت و گو را داشته باشیم. نشریات دانشجویی می توانند هم فضای گفت و گو و عقلانیت را تقویت و هم فضای قطبی را در دانشگاه تعدیل کنند.

وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی می توانند بازگو کننده مشکلات دانشجویی باشند. همچنین سواد رسانه ای را در دانشجویان بهبود بخشند به خصوص که اکنون در فضای رسانه ای ضعف داریم.

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در ادامه به انتظارات از نشریات دانشجویی پرداخت و گفت: باید در نقد منصفانه رفتار کنیم، نقد باید مبتنی بر اخلاقیات باشد و به این شکل هم به ارتقای وضعیت کشور و هم رفع مشکلات بخش خاص کمک کنند.

جعفرپور تاکید کرد: علاوه بر طرح مسائل کشور باید راه حل های احتمالی مساله و مسائل را هم بیان کرد و این وظیفه نشریات دانشجویی است. همچنین باید روحیه امید را زنده نگه داشت و اگر خروجی هر کاری باعث افزایش امید نباشد، فایده ندارد. این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری هم بارها تاکید شده است.

انتشار ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های وزارت علوم

وی در ادامه به انتظارات رهبر معظم انقلاب از دانشگاه اشاره کرد و گفت: ایشان تولید علم، تولید عالم و جهت دهی به علم و عالم را وظیفه دانشگاه دانستند، البته تولید علم روند خوبی طی کرده است ولی در بخش های دیگر باید کار کنیم، نشریات دانشجویی باید در جهت دهی به علم و عالم کمک کنند.

قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم یادآور شد: نشریات دانشجویی باید روایتگر صادق جنبش های دانشجویی دانشگاه های غربی از وضعیت غزه باشند و این حرکت را بازگو و تقویت کنند.

جعفرپور همچنین گفت: فضای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را در دستور کار داریم و از این نشریات حمایت می کنیم. امروز ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه های متعلق به وزارت علوم و تعداد زیادی هم در وزارت بهداشت داریم‌ البته نشریات برخط در فضای مجازی هنوز به اندازه کافی قاعده مند نیستند و باید این مشکل را رفع کرد.

وی تصریح کرد: سامانه نشریات که در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم راه اندازی شد به انتخابات مدیران مسئول بسیار کمک کرده است و باید با نظارت این روند را تقویت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • امروز؛ آخرین مهلت نام نویسی برای دریافت وام‌های ضروری و ودیعه مسکن
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • آمادگی دانشگاه رازی برای پذیرش و جذب تمامی استادان و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا