Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه صنعتی ارومیه در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، اقداماتی در حوزه‌های فرهنگی، پشتیبانی، پژوهشی و آموزشی انجام داده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، دانشگاه صنعتی ارومیه در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، اقداماتی در حوزه‌های فرهنگی، پشتیبانی، پژوهشی و آموزشی انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
    برنامه‌های دانشگاه صنعتی ارومیه در حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی شامل عدم خرید کالا‌های خارجی که مشابه آن در کشور وجود دارد، صرفه‌جویی در هزینه‌های جاری خوابگاه‌ها، تغییر تعرفه انشعابات گاز و برق به تعرفه آموزشی و کاهش هزینه‌های پذیرایی بوده است.

در حوزه معاونت اداری و پشتیبانی برنامه‌های صورت گرفته دانشگاه شامل بروزرسانی اتوماسیون مکاتبات اداری، برگزاری دوره‌های آموزشی کارکنان، راه‌اندازی نرم‌افزار کارگزینی، خرید کالا‌های مورد نیاز از مراکز عمده‌فروشی و ساخت برخی کالا‌ها در داخل دانشگاه می‌شود.

در حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی تجهیز کتابخانه دانشگاه، کارآفرینی و توسعه منابع دیجیتال و بستر‌های تحت وب و کاهش هوشمندانه منابع غیردیجیتال و توجه به مراکز رشد، بروز تحول در دانشگاه و پذیرش نقش توسعه اقتصادی ایجاد عوامل تحقق نوآوری فناورانه و ایجاد فضا‌های مناسب جهت انجام تحقیقات کاربردی و تجاری‌سازی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی مشترک، فراهم‌سازی فرصت‌های حرفه‌ای و تخصصی، عقد تفاهم‌نامه همکاری پژوهشی با دانشگاه‌های استان و بومی‌سازی ۴ نوع محصول درزمینهٔ نانو فناوری توسط هسته‌های فناور برخی از اقدامات حوزه آموزشی به شمار می‌رود.

در حوزه مرکز داده و خدمات ماشینی نیز افزایش سطح دسترسی حوزه‌های مالی دانشگاه به شبکه ملی اطلاعات، مدیریت استفاده از پهنای باند اینترنت انحصاری، استفاده از مجازی‌سازی برای توسعه کارگاه‌های کامپیوتر، مدیریت دستگاه‌های کپی، چاپگر‌ها و راه‌اندازی سامانه‌های نرم‌افزاری اتوماسیون انبار و کارگزینی و اداری باعث تسریع در انجام امور شده است.

در حوزه کارگاه‌های ساخت و تولید، ساخت دستگاه‌های تحقیقاتی گروه مهندسی عمران، تعمیر دستگاه‌های کارگاهی، راه‌اندازی مجدد آزمایشگاه‌های گروه مکانیک، طراحی و ساخت ادوات ورزشی، ساخت پنل خورشیدی، همکاری در ارائه آزمایشگاه‌های مختلف گروه مکانیک، مشارکت در انجام فعالیت‌های پژوهشی در ۳۶ پروژه کارشناسی و کارشناسی ارشد و مشارکت در طراحی و ساخت سازه‌های موردنیاز در مسابقات علمی دانشگاه ازجمله اقدامات دانشگاه صنعتی ارومیه در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نانو فناوری دانشگاه صنعتی ارومیه اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۳۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • در مسیر نهضت مسکن سازی برای محرومان دهاقانی
  • چرا کاربست‌های پژوهشی در جامعۀ ایران زمینه زدوده هستند؟
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها