Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه صنعتی ارومیه گفت: دانشکده فنی و مهندسی خوی به دانشگاه صنعتی ارومیه الحاق شده است. - اخبار استانها -

محمدرضا شیدایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه ، با اشاره به مصوبه وزارت علوم اظهار داشت: "علی خاکی صدیق" معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی انتزاع دانشکده فنی و مهندسی خوی از دانشگاه ارومیه و الحاق آن به دانشگاه صنعتی ارومیه به عنوان دانشگاه پیشرو صنعتی در آذربایجان غربی را ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره دلایل این اقدام بیان کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور ساماندهی واحدهای آموزش عالی و با هدف پاسخگویی به نیازهای منطقه ای همراه با ارتقای کیفی خدمات و کاهش هزینه ها این اقدام را انجام داده است.

رئیس دانشگاه صنعتی ارومیه تصریح کرد: بر اساس مصوبه جلسه 131 ستاد راهبردی اجرای نقشه جامع علمی کشور در 6 خردادماه امسال، موضوع انتزاع دانشکده فنی و مهندسی خوی از دانشگاه ارومیه و الحاق آن به دانشگاه صنعتی ارومیه مصوب شد.

ارزش افزوده خدمات فنی مهندسی در مازندران ارتقا یابد 20 میلیارد ریال برای ساخت دانشکده فنی مهندسی جم اختصاص یافت

وی درباره نحوه تخصیص بودجه دانشگاه هم گفت: در متن ابلاغ این مصوبه ضمن تاکید بر حفظ ردیف بودجه دانشکده فنی و مهندسی خوی عنوان شده است این بودجه به عنوان شماره ردیف فرعی ذیل دانشگاه صنعتی ارومیه قرار خواهد گرفت. 

شیدایی افزود: با توجه به ماموریت متفاوت دانشگاه‌های جامع و صنعتی در استان‌ها، دانشگاه صنعتی ارومیه به عنوان شاخص‌ترین دانشگاه صنعتی استان، امیدوار است با هم‌افزایی اعضای هیئت علمی توانمند و صاحب تخصص در زمینه‌های مختلف فنی و مهندسی، موجبات رشد و تعالی ارتباط دانشگاه با صنعت استان، بیش از گذشته فراهم شود. 

وی اظهار داشت: ماموریت اجرای این مصوبه به ریاست دانشگاه صنعتی ارومیه به عنوان نماینده وزارت سپرده شده است تا با همکاری ریاست دانشگاه ارومیه و تحت نظارت ستاد آمایش آموزش عالی کشور اجرایی شود.

انتهای پیام/7548/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۲۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • سِمت دقیق همسر رئیسی مشخص شد
  • ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • میزگرد بهره وری در حمل و نقل ریلی
  • تجلیل از استاد نمونه دانشگاه حکیم سبزواری