Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از تشکل‌ها و انجمن‌های دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه در نامه‌ای به استاندار آذربایجان غربی خواستار رسیدگی بیشتر به امکانات زیرساختی دانشگاه شدند.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، جمعی از تشکل ها و انجمن‌های دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه در نامه‌ای به محمد صادق معتمدیان، استاندار آذربایجان غربی خواستار رسیدگی بیشتر به امکانات زیرساختی دانشگاه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




متن نامه به شرح زیر است:

جناب آقای محمد صادق معتمدیان

استاندار محترم استان آذربایجان غربی

با سلام و تحیات


انتخاب شایسته حضرتعالی به سمت استاندار آذربایجان غربی در دولت سیزدهم که بیانگر تعهد و روحیه مردمی و خدمتگزاری جنابعالی در صحنه‌های مختلف خدمت صادقانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، صمیمانه تبریک عرض می‌نماییم. بی تردید سوابق انقلابی، تجارب ارزنده و سوابق درخشان مدیریتی شما گامی ارزشمند برای رسیدن به اهداف جهادی و تحول آفرین دولت مردمی نظام اسلامی و سر منشاء برکات، توسعه و آبادانی همه جانبه این استان صنعتی و معدنی خواهد بود.

جناب آقای استاندار


دانشگاه سراسری صنعتی ارومیه با چشم‌اندازِ دستیابی به سطح دانشگاه‌های توسعه یافته در تمامی شاخصه‌ها، حرکت در مرز یافته‌های تکنولوژی و علمی، پژوهش محور نمودن جریانِ تصمیم‌گیری‌هایِ فنی، ارائه تمام رشته‌های مورد نیاز بخش صنعت و معدن شمالغرب کشور، فعال نمودن پذیرش دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی، ارتقا به جایگاه یک دانشگاه بین المللی و فرا ملّی، جذب دانشجو از کشور‌های خارج و ارائه خدمات علمی و پژوهشی به کشور‌های همسایه در سال ۱۳۸۵ تاسیس شد.

اعتلای فرهنگ و موقعیت علمی استان و نقش موثر آن در کشور، توسعه آموزش عالی استان، بهبود شاخص دانشجو، افزایش فارغ التحصیلان رشته‌های فنی و مهندسی، تقویت ارتباط بخش صنعت و معدن با بخش آموزش عالی، تسریع و تسهیل توسعه بخش صنعت استان، تربیت نیروی انسانی متخصص، عملی کردن سیاست‌های محرومیت زدایی در منطقه و کمک به تبدیل استان از اقتصاد نهاده محور به اقتصاد بهره‌ور محور؛ از اهداف اصلی تاسیس دانشگاه صنعتی ارومیه است.


در دهه اخیر، دانشگاه صنعتی ارومیه در راستای تولید علم و دانش سهم بزرگی را در بین دانشگاه‌های کشور به خود اختصاص داده است و با ایجاد ارتباط سازنده و موثر با مراکز کارآفرینی و نوآوری در جهت حمایت از دانشجویان و نخبگان، قرار گرفتن نام دانشگاه در زمره دانشگاه‌های یک درصد برتر جهان از منظر پژوهش در پایگاه استنادی ESI و ISC و همچنین حضور نام دانشگاه در زمره ۱۱ دانشگاه برتر صنعتی کشور بخشی ازنمونه‌های بارز آن می‌باشند.


اما متاسفانه به علت نبود برخی امکانات زیرساختی، محرومیت‌ها برطرف نشده و فعالیت‌ها و دستاورد‌های علمی دانشگاه و زحمات دانش‌پژوهان مورد کم لطفی واقع شده است؛ لذا انتظار می‌رود با مدیریت شایسته جنابعالی کمبود‌ها و کاستی‌های دانشگاه صنعتی ارومیه؛ از قبیل حمایت مالی از پایان نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی اساتید دانشگاه، حمایت از پروژه‌های عمرانی ناتمام و. مورد توجه مدیران ارشد استان و کشور قرار گرفته تا سبب تقویت این دانشگاه بگردد.


حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه (دفتر تحکیم وحدت)
هیئت منتظران مهدی (عج) دانشگاه صنعتی ارومیه
کانون مهدویت دانشگاه صنعتی ارومیه
کانون قران وعترت دانشگاه صنعتی ارومیه
کانون حامی دانشگاه صنعتی ارومیه
انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی ارومیه
فعالین صنفی دانشگاه صنعتی ارومیه

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی ارومیه وزات علوم دانشگاههای برتر جهان دانشگاه صنعتی ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۴۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، برنامه بزرگداشت مقام معلم و استاد با حضور اعضای هیئت علمی و استادان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان برگزار شد.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در این نشست گفت: در جهان دو معلم وجود دارد، نخست روزگار است که به قیمت جان ما به ما درس می‌دهد و دیگری معلمانی هستند که به قیمت جانشان به ما درس می‌دهند، وظیفه معلمان در قبال جامعه و انسان‌ها وظیفه بسیار حساس و بس خطیر است و معلم باید علاوه بر آموزش علم به دانش‌آموزان و دانشجویان به آنان درس اخلاق بیاموزد.

امیرحسین افضلی ادامه داد: امروزه به دلایل شرایط ایجاد شده در زندگی ما، مشکلات متعددی در زندگی انسان‌ها به وجود آمده است. در این رهگذر باید تلاش کنیم که بار مشکلات را چه در زندگی خود و چه در زندگی دیگران کمتر کنیم. مهم‌ترین و ارزشمندترین مفاهیم در زندگی، مفاهیم درونی هستند. انگیزه یکی از مفاهیم درونی است که به طور مثبت روی انسان تأثیر گذاشته و معیار‌های زندگی را مشخص می‌کند، انگیزه به انسان، قدرت تصمیم‌گیری‌های بزرگ و کوچک را می‌دهد، کمرنگ شدن انگیزه در زندگی‌های ما یکی از معضلاتی است که در کمین جوامع امروزی است.

وی متذکر شد: عدم وجود و یا کمبود آرامش در زندگی یکی دیگر از مشکلات ماست که نبودن آن، حادث شدن مشکلات دیگری را در پی خواهد داشت. مقایسه کردن بین شخص و دیگران نیز یکی دیگر از مشکلات زندگی امروزی است، با مقایسه خود با دیگران باعث می‌شویم که دیگران زندگی ما را کنترل کنند، مقایسه غالبا بین نقاط مثبت زندگی دیگران با فرد مقایسه‌گر صورت می‌پذیرد، اگر مقایسه به صورت طبیعی باشد می‌تواند انگیزه را افزایش دهد و زندگی را متحول کند، ولی اگر مقایسه به صورت نادرست باشد، نابودگر می‌شود و زندگی را به تباهی می‌کشاند.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در ادامه با اشاره مبحث شکرگزاری و قدردانی از داشته‌ها بیان کرد: در حالت عادی افکار و نیاز انسان‌ها، افکار و فعالیت‌های آنان را به سمت کمبود‌ها و رفع آنها سوق می‌دهد. این نیاز و افکار می‌تواند انسان را از داشته‌هایش دور کند، داشته‌هایی که شاید آرزوی بسیاری از افراد دیگر باشد، شکرگزاری برای داشته‌ها، یک قدرت است، قدردان بودن و سپاسگزاری، یک ویژگی خوب و مثبت است که می‌تواند باعث بهبود و رشد زندگی شود و شادی و پیشرفت زیادی برای فرد به وجود بیاورد. شکرگزار بودن از شرایط، ساده‌ترین، بی‌هزینه‌ترین کار در زندگی است که با صرف کمترین وقت و انرژی، بالاترین تاثیرگذاری را روی زندگی خواهد داشت.

در پایان برنامه از اعظم محمودی، عضو هیئت علمی گروه پرستاری و مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، به‌عنوان استاد منتخب سال ۱۴۰۲ و از امین پورصفر، عضو هیئت علمی و مدیر گروه آموزشی فنی و مهندسی دانشگاه، به عنوان استاد ساعی، فعال و مسئولیت‌پذیر سال ۱۴۰۲ با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست